Emei Qigong Türkiye

Emei Qigong Türkiye

Emei Qigong Seviye II “Yaşamın İlerleyen Programını Değiştirmek” Eğitimi

//Emei Qigong Seviye II “Yaşamın İlerleyen Programını Değiştirmek” Eğitimi
­

Emei Qigong Seviye II “Yaşamın İlerleyen Programını Değiştirmek” Eğitimi

Emei Qigong öğretisinin temeli “Büyük Metod” iki yoldan oluşur. Birincisi kalbi yetiştirmek. İkincisi ise beş elementin enerjisini dengelemek.

Seviye I eğitimi, yüksek seviye Emei Qigong eğitiminin temel taşıdır. Kalbin nasıl yetiştirileceğinden, kendine ve başkalarına nasıl yardım edileceğinden bahseder. Emei Qigong Okulu eğitimlerine devam edilmese bile kendi başına faydalı, rahatlıkla kişisel olarak ve yakın tanıdıklar için kullanılabilecek bir bilgiyi içerir.

Seviye II eğitimi olan “Yaşamın İlerleyen Programını Değiştirmek” üç program alanı içerir:

Birinci programda, Dört Sütun ve Beş Element teorisinin temel özellikleriyle tanıştırılacak ve bu bilgiye dayanarak kendiniz ve başkaları için dengeleyici ve destekleyici elementleri nasıl hesaplayacağınızı öğreneceksiniz. Ayrıca yaşamınızı her yönden geliştirecek dengeleyici elementin enerjisini kazanmanızı sağlayacak bir geliştirme yöntemi öğreneceksiniz.

İkinci programda gök kapısını açan ve yer kapısını kapatan bir güçlendirme alacaksınız. Bu sizin iyi kalplilik temelinizi kuvvetlendirecek, aydınlanmanın tohumlarını atacak, yaşam gücünüzü canlandıracak, negatif karmayı bastıracak, gelişiminizi yükseltecek ve gizli yetenekleri tetikleyecek.

Üçüncü programdaysa, uzaktan ve yüz yüze meta-akupunktur şifasının nasıl yapılacağını öğreneceksiniz. Bu şifa yöntemi bir Emei Qigong şifacısı için temel araçlardan biridir ve nasıl yapılacağını öğrenmek kabiliyetlerinizi artırır.

Bu eğitimdeki bilgilerin çoğu teoriyle ilgilidir. Yine de dengeleyici elementi hesaplama uygulamasına bolca zaman ayrılmıştır. Ayrıca öğrenilen meditasyon ve meta-akupunktur tekniklerini uygulaması da yapılacaktır. Seviye I eğitiminde Wuji Gong formu öğretilmektedir, bu seminer yeni bir form öğretmemektedir.

Seviye II eğitimindeki bilgiler Emei Linji kutsal öğretilerinden gelmektedir. Bu öğretiler 800 yıla yakın bir süre Emei Qigong topluluğu içinde sır olarak korunmuştur. Sadece son zamanlarda bu bilgilerin bazı kısımlarını Batı’daki öğrencilere öğretmekteyim…

Umarım herkes bu denk düşen ve nadir yakalanan fırsattan faydalanabilir!”

Alıntı: Emei Qigong 13. Soy Sahibi Büyük Usta Fu Wei Zhong, Yaşamın İlerleyen Programını Değiştirmek

By |Temmuz 12th, 2016|Eğitimler|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment